Παναθηναϊκός: Το νέο εντυπωσιακό VIP Lounge του ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Το νέο εντυπωσιακό VIP Lounge του ΟΑΚΑ

Γιώργος Κούβαρης
Το νέο VIP Lounge του Παναθηναϊκού
Αυτό είναι το νέο VIP Lounge του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ με χώρο για μπαρ, φαγητό, φανέλες άλλων ομάδων αλλά και πούρα!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR συνεχίζει τις εργασίες ανακαίνισης του ΟΑΚΑ, με τον νέο χώρο του VIP Lounge να είναι έτοιμος να υποδεχτεί τους πρώτους κατόχους τόσο των Gold όσο και των Platinum εισιτηρίων διαρκείας.

Όσοι θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τον χώρο, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν διάφορες υπηρεσίες. Μία από αυτές είναι το νέο καφέ - μπαρ από το Teddy's και το Teddy's Speakeasy στο οποίο θα βρίσκεται σπάνιο ουίσκι από όλο τον κόσμο, νέες μεγάλες οθόνες από τη Gobalsat για την παρακολούθηση των εκτός έδρας αγώνων της Euroleague, μουσική τόσο από DJ αλλά και ζωντανή.

Επίσης αρκετό ενδιαφέρον έχει και η δημιουργία ειδικού χώρου όπου όσοι το επιθυμούν θα μπορέσουν να προμηθευτούν πούρα, μερικά εκ των οποίων μάλιστα θα φτιάχνονται εκείνη τη στιγμή από ειδικούς ενώ τέλος, το μενού σε κάθε αγώνα θα είναι ειδικά διαμορφωμένο, με βάση την κουζίνα της εκάστοτε χώρας από την οποία θα είναι η αντίπαλος ομάδα, με catering από τη Different & Different και υπό την υπογραφή του Χριστόφορου Πέσκια.

Πέρα από τα νέα έπιπλα και τις φωτογραφίες, στους τείχους των δωματίων πλέον υπάρχουν και φανέλες αντίπαλων ομάδων με υπογραφές, μία από αυτές και του Ολυμπιακού!

 

Δείτε το νέο VIP Lounge:

το μπαρ

το φαγητό

τα πούρα

φανέλες

φανέλες

φανέλες

φανέλες

φωτογραφίες

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.