Παναθηναϊκός: Αποθέωση για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Αποθέωση για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο ΟΑΚΑ

Γιώργος Κούβαρης
Ιβάν Γιοβάνοβιτς
Οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR αποθέωσαν τον Σέρβο προπονητή, ο οποίος αποτέλεσε πριν από δύο 24ωρα παρελθόν από τον πάγκο της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Αν μη τι άλλο αγαπήθηκε και αγκαλιάστηκε όσο λίγοι προπονητές στον Παναθηναϊκό.

Τ' όνομά του έγινε σε μόνιμη βάση σύνθημα στα χείλη των φίλων των «πρασίνων» οι οποίοι τον αποθέωναν σε κάθε ματς της ποδοσφαιρικής ομάδας, είτε στο «Απόστολος Νικολαΐδης», είτε ακόμα και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Και ας μην κέρδιζε πάντα η ομάδα του.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι από τους προπονητές που κέρδισαν τον σεβασμό φίλων και αντιπάλων ωστόσο η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε να προχωρήσει στην αντικατάστασή του για χάρη του Φατίχ Τερίμ ο οποίος βρέθηκε στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για να παρακολουθήσει το ματς του μπάσκετ.

Στο κλειστό του ΟΑΚΑ και δη στο περιθώριο του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα οι φίλοι των «πρασίνων» αποθέωσαν τον Σέρβο προπονητή φωνάζοντας και πάλι ρυθμικά τ' όνομά του κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ στην 4η περίοδο, θέλοντας να τον ευχαριστήσουν για την προσφορά του τα τελευταία 2.5 χρόνια. Αν και ο ίδιος δεν βρισκόταν στο γήπεδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.