Παπανικολάου: «Θα θέλαμε γεμάτο ΣΕΦ για να μπούμε με το δεξί στον Β' γύρο»

Παπανικολάου: «Θα θέλαμε γεμάτο ΣΕΦ για να μπούμε με το δεξί στον Β' γύρο»

Δημήτρης Οικονόμου
Κώστας Παπανικολάου
Τη στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού θέλει ο Κώστας Παπανικολάου, με τους «ερυθρολεύκους» να υποδέχονται την Τρίτη (2/1) την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ.

Κάλεσμα προς τον κόσμο του Ολυμπιακού παρά τις γιορτινές ημέρες έκανε ο Κώστας Παπανικολάου, ενόψει της αναμέτρησης με την Αρμάνι Μιλάνο για τη 18η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ζήτησε από τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν το ΣΕΦ για να βοηθήσουν στο ξεκίνημα με το... δεξί όσον αφορά τον Β' γύρο της EuroLeague.

Οι δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου

«Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Έχουμε ένα δύσκολο ματς, το πρώτο της χρονιάς. Θέλουμε να μπούμε με το δεξί και να συνεχίσουμε την προσπάθεια στον δεύτερο γύρο της EuroLeague. Η Αρμάνι είναι πάρα πολύ συμπαγής, πάρα πολύ δυνατή και πάρα πολύ physical. Πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί στο κομμάτι της δύναμης αλλά και το πνευματικό. Είναι ένα παιχνίδι 40 λεπτών και πρέπει να δώσουμε όλη μας την ενέργεια ούτως ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη.

 

Ελπίζουμε να έχουμε στο πλάι μας τον κόσμο, καταλαβαίνω ότι είναι Πρωτοχρονιά, καταλαβαίνω ότι αυτές τις μέρες γιορτάζουμε αλλά θα χρειαζόμασταν τη βοήθεια τους κα θα θέλαμε να έχουμε ένα γεμάτο ΣΕΦ για να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.