Πίτερς: «Σήμερα οι ψηλοί έκαναν ένα βήμα μπροστά»

Πίτερς: «Σήμερα οι ψηλοί έκαναν ένα βήμα μπροστά»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Άλεκ Πίτερς του Ολυμπιακού
Όσα δήλωσε ο Άλεκ Πίτερς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι Μιλάνο με 79-74.

Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ και έκανε ποδαρικό με νίκη στη νέα χρονιά και τον δεύτερο γύρο της Euroleague, στη 18η αγωνιστική της διοργάνωσης, επικρατώντας με 79-74.

Ο Άλεκ Πίτερς στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης αφού πρώτα αναφέρθηκε στη νεογέννητη κόρη του, μίλησε και για το επερχόμενο πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων», το οποίο όπως υποστήριξε είναι πολύ απαιτητικό. Ο ίδιος ολοκλήρωσε το ματς έχοντας συνολικά 16 πόντους, οι περισσότεροι από παίκτη των γηπεδούχων, ενώ παράλληλα μάζεψε 6 ριμπάουντ και μοίρασε 3 ασίστ σε 30:03 λεπτά εντός παρκέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άλεκ Πίτερς:

«Ο νέος χρόνος έχει ένα καινούργιο μέλος στο σπίτι, την κόρη μου, την οποία θα την ονομάσω Εύα. Δεν μετράω την ώρα να πάω στο σπίτι να την αγκαλιάσω. Η καινούργια χρονιά ξεκινάει με ένα πολύ απαιτητικό μήνα τον Γενάρη. Έχουμε μεγάλα ματς και πολλές ευκαιρίες μπροστά μας. Όλοι οι παίκτες πρέπει να κάνουν ένα βήμα μπροστά και σήμερα το έκαναν οι ψηλοί. Την επόμενη φορά ίσως είναι η ώρα των γκαρντ».

@Photo credits: INTIME, ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.