Τόμιτς: «Πάρα πολλά τα παιχνίδια και οι παίκτες δεν είναι ρομπότ»

Δημήτρης Οικονόμου
Μίλαν Τόμιτς Αρμάνι Ολυμπιακός
Στο πολύ δύσκολο πρόγραμμα της EuroLeague ένεκα των πολλών παιχνιδιών στάθηκε ο Μίλαν Τόμιτς, που πήρε τη θέση του Ετόρε Μεσίνα στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της Αρμάνι από τον Ολυμπιακό για τη 18η αγωνιστική.

Ο Μίλαν Τόμιτς πήρε τη θέση του Ετόρε Μεσίνα που αισθάνθηκε αδιαθεσία και μίλησε μετά την ήττα της Αρμάνι Μιλάνο από τον Ολυμπιακό.

Ο ασίσταντ των Ιταλών στάθηκε στο πόσο πάλεψε η ομάδα του ενώ έκανε και αναφορά στο πρόγραμμα της EuroLeague που δυσκολεύει αφάνταστα τη δουλειά των προπονητών.

Οι δηλώσεις του Τόμιτς

«Ήταν ένα ματς όμορφο για να το παρακολουθήσεις. Παλέψαμε σαν τρελοί, όσοι έπαιξαν πάλεψαν για να καλύψουμε τους τραυματισμούς μας. Ήταν σπουδαίο ματς. Όταν το σκορ έκλεισε, αστοχήσαμε σε σουτ του Τονούτ, ο Γουίλιαμς-Γκος έβαλε το δικό του τρίποντο και εκεί ο Ολυμπιακός πέρασε μπροστά για να πάρει την νίκη. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν.

Είναι θετικό ότι παλέψαμε, χάναμε με δέκα και αντιδράσαμε ενώ η διαφορά μπορούσε να ανοίξει. Γυρίσαμε, ήμασταν κοντά στο να κερδίσουμε. Δείξαμε χαρακτήρα και παλέψαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Είναι μεγάλη η χρονιά, ο Ολυμπιακός όπως και όλες οι ομάδες έχουν πολλές ήττες. Είναι τρομερό το πρόγραμμα, είναι πάρα πολλά τα παιχνίδια και οι παίκτες δεν είναι ρομπότ. Ο Ολυμπιακός έχει μία σταθερότητα και πιστεύω ότι θα φτάσει ψηλά».

@Photo credits: eurokinissi, ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.