Αταμάν: «Εξαιρετικός στα σουτ ο Γκριγκόνις, θέλαμε να σταματήσουμε τον Λάρκιν»

Αταμάν: «Εξαιρετικός στα σουτ ο Γκριγκόνις, θέλαμε να σταματήσουμε τον Λάρκιν»

Γιώργος Κούβαρης
Αταμάν
Ο Εργκίν Αταμάν μιλώντας για το παιχνίδι και τη νίκη του Παναθηναϊκού στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο αλλά και ειδικά στον Μάριους Γκριγκόνις.

Μετά το τέλος του αγώνα και την 6η νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR στα επτά τελευταία παιχνίδια, ο Τούρκος προπονητής είπε: «Ξεκινήσαμε τέλεια το παιχνίδι. Είχαμε προετοιμαστεί ώστε να σταματήσουμε τους περιφερειακούς παίκτες της Εφές, οι οποίοι είναι οι πιο ταλαντούχοι στην Euroleague. Ο Λάρκιν, ο Μπομπουά, ο Τόμπσον, ο Μπράιαντ. Ειδικά παίξαμε πολύ καλή αμυνα στον Λάρκιν, με τον Γκραντ στο ένας εναντίον ενός, ενώ του δημιουργούσαμε συνέχεια παγίδες. Κρατήσαμε τον ρυθμό του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, γυρίσαμε πολύ καλά την μπάλα, βρήκαμε τον Γκριγκόνις στις σωστές θέσεις ο οποίος ήταν εξαιρετικός στα σουτ».

Και κατέληξε: «Εϊχαμε προετοιμάσει καλές κατοχές στα spot up σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε να παίζουμε καλή άμυνα στους περιφερειακούς αλλά βρήκαν σουτ με τους Πλάις και Γουίλις οι οποίοι ευστόχησαν σε έξι τρίποντα και μας έκαναν ζημιά στην άμυνα. Όμως τους περιορίσαμε στους 76 πόντους. Επιθετικά κουραστήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε λάθη, δεν συνεχίσαμε να γυρίζουμε καλά την μπάλα αλλά στο τέλος πήραμε μια σημαντική νίκη απέναντι στην Εφές. Είναι καλή ομάδα και παρά το γεγονός ότι έχουν χάσει κάποια ματς στη σειρά,παίζουν καλό μπάσκετ»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.