Μιλουτίνοφ: «Θα έπρεπε να είχαμε ξεκινήσει καλύτερα το δεύτερο ημίχρονο»

Μιλουτίνοφ: «Θα έπρεπε να είχαμε ξεκινήσει καλύτερα το δεύτερο ημίχρονο»

Newsroom
Νίκολα Μιλουτίνοφ
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν είχε την απαιτούμενη συγκέντρωση στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους με την Μπαρτσελόνα και μοιραία ηττήθηκε από τους Καταλανούς.

Στο κακό ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου στάθηκε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τον Ολυμπιακό να φεύγει ηττημένος από την έδρα της Μπαρτσελόνα για την 20ή αγωνιστική της EuroLeague.

Οι δηλώσεις του Μιλουτίνοφ

«Είχαμε πολλά πάνω-κάτω στην απόδοσή μας, θα έπρεπε να είχαμε ξεκινήσει καλύτερα το δεύτερο ημίχρονο, όταν παίζεις με την Μπαρτσελόνα είναι πολύ δύσκολο να κάνεις την ανατροπή. Είναι μια σκληρή ομάδα που μπορεί να κερδίσει κάθε αγώνα. Πρέπει να παίξεις καλύτερα και πιο έξυπνα για να τους αντιμετωπίσεις.

Πρέπει να δούμε τα λάθη μας από το σημερινό παιχνίδι και να μάθουμε από αυτά, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί ξέρουμε ότι η Μπασκόνια είναι πολύ δυνατή στην έδρα της».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.