Ολυμπιακός: Εξαιρετικά αμφίβολος με Μακάμπι ο Φαλ, πιθανό να προλάβει ο Πετρούσεφ

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Μουσταφά Φαλ
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στο status των Μουσταφά Φαλ και Φίλιπ Πετρούσεφ ενόψει της αναμέτρησης με τη Μακάμπι στο ΣΕΦ (18/1).

Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου δίχως τους Μουσταφά Φαλ και Φίλιπ Πετρούσεφ αφού ο Γάλλος σέντερ έχει μία ενόχληση στον έσω πλάγιο του δεξιού γόνατος ενώ ο Σέρβος έναν μυϊκό σπασμό στους προσαγωγούς και αμφότεροι έμειναν εκτός.

Οι Πειραιώτες επικράτησαν του Κολοσσού, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να μένει στο παρκέ 32:05, κάνοντας double-double με 18 πόντους και 15 ριμπάουντ ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για την κατάσταση των απόντων.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού ανέφερε σχετικά: «Αυτή τη στιγμή πιο πιθανό είναι να παίξει ο Πετρούσεφ. Για τον Φαλ είναι πολύ αμφίβολο, αύριο θα ξέρουμε περισσότερα πράγματα. Αλλά έχει ένα θέμα, έπαιξε τραυματίας και στα δυο παιχνίδια, είχε πόνο και στα δυο παιχνίδια στην Ισπανία. Οπότε μένει να δούμε πώς θα είμαστε, αύριο θα ξέρουμε περισσότερα».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.