Παναθηναϊκός: Αμφίβολος ο Αντετοκούνμπο για Παρτίζαν, πρόβλημα και με Λεσόρ

Παναθηναϊκός: Αμφίβολος ο Αντετοκούνμπο για Παρτίζαν, πρόβλημα και με Λεσόρ

Γιώργος Κούβαρης
Αντετοκουνμπο
Μεγάλο πρόβλημα προέκυψε στους ψηλούς του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με την Παρτίζαν για την 22η αγωνιστική της Euroleague.

Μετά τις δεδομένες απουσίες των Λούκα Βιλντόσα, Λευτέρη Μαντζούκα και Όλεκ Μπαλτσερόφσκι είναι αμφίβολη στην αναμέτρηση με την σερβική ομάδα (19/1, 21:15) στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και η συμμετοχή του Κώστα Αντετοκούνμπο.

Όπως ανέφερε ο Εργκίν Αταμάν ο Έλληνας διεθνής σέντερ ήταν άρρωστος τις έξι τελευταίες ημέρες και η συμμετοχή του στο ματς θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Την ίδια ώρα ο Ματίας Λεσόρ μπορεί να προπονήθηκε την Πέμπτη (18/1) ωστόσο καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας είχε πόνους στη μέση.

«Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήταν άρρωστος έξι μέρες. Δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμος να παίξει αύριο ή όχι. Επίσης, ο Ματίας Λεσόρ όλη την εβδομάδα είχε πρόβλημα στην μέση. Μόνο σήμερα προπονήθηκε κανονικά. Είναι μεγάλο πρόβλημα» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Εργκίν Αταμάν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.