Ολυμπιακός: Ανίκητος στη ρακέτα ο Μιλουτίνοφ, έσπασε το ρεκόρ του στα ριμπάουντ!

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ του Ολυμπιακού κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μάζεψε 20 ριμπάουντ για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Μακάμπι και έσπασε το ατομικό του ρεκόρ σε επίπεδο Euroleague.

Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε στο ΣΕΦ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Euroleague, σε έναν αγώνα που οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 89-72, έχοντας σε τρομερή ημέρα τον Νίκολα Μιλουτίνοφ που έμοιαζε πραγματικά ανίκητος στο ζωγραφιστό και έκανε ρεκόρ στα ριμπάουντ!

Πιο συγκεκριμένα, ο Σέρβος σέντερ της ομάδας του Πειραιά, ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας συνολικά 20 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ, εκ των οποίων τα 11 αμυντικά και συγκέντρωσε συνολικά 40 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, σε 31:31 λεπτά εντός παρκέ.

Οι μόνοι ακόμα παίκτες που είχαν σε έναν αγώνα της Euroleague συνολικά 20 ριμπάουντ (από το 2000 και έπειτα), είναι ο Πατ Μπουρκ της Πρόκομ, ο Ζόρντι Τρίας της Μπαρτσελόνα, ο Σπένσερ Νέλσον της Μπάμπεργκ, ο Ντέγιαν Μιλόγιεβιτς της Παρτιζάν, ο Στέφαν Πελ της Βιλερμπάν και ο Φλορέντ Πιετρούς.

Τα στατιστικά του Ολυμπιακού

Τα στατιστικά του Ολυμπιακού

@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.