Παναθηναϊκός: Με Αντετοκούνμπο κόντρα στην Παρτίζαν

Παναθηναϊκός: Με Αντετοκούνμπο κόντρα στην Παρτίζαν

Γιώργος Κούβαρης
Αντετοκούνμπο Κώστας
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες και τέθηκε στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν για το ματς με την Παρτίζαν.

Η συμμετοχή του Έλληνα διεθνούς σέντερ ήταν αμφίβολη έως και την... ώρα του τζάμπολ καθώς δεν είχε προπονηθεί καθόλου μέσα στην εβδομάδα.

Τελικά, τέλος καλό όλα καλά για τον Κώστα Αντετοκούνμπο ο οποίος άφησε πίσω την ίωση που τον ταλαιπώρησε και συμπεριλήφθηκε στην 12άδα του Παναθηναϊκού.

Το ίδιο ισχύει και για τον Ματίας Λεσόρ, ο οποίος από τη πλευρά του είχε μόλις μία προπόνηση στο ενεργητικό του (σ.σ. αυτήν την παραμονή του αγώνα) καθώς συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στην μέση μετά τον τραυματισμό του στο ματς του Μιλάνου στις 23 Δεκεμβρίου.

Στο μεταξύ ο Ιωάννης Παπαπέτρου κάνει την επανεμφάνισή του στην Euroleague μετά τη μία και μοναδική του συμμετοχή απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου την 2η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Αντίθετα είναι εκτός ο τραυματίας Λούκα Βιλντόζα, ο Λευτέρης Μαντζούκας ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ίωση όπως επίσης και ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι που είχε υποβληθεί σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας.

Έτσι, λοιπόν, ο Εργκίν Αταμάν θα έχει στη διάθεσή του ενόψει του αγώνα με την Παρτίζαν τους Καλαϊτζάκη, Μωραΐτη, Σλούκα, Σαμοντούροφ, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ και Μήτογλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.