Ναν για το ενδεχόμενο να μείνει στον Παναθηναϊκό: «Ναι, το έχω σκεφτεί»!

Newsroom
.
Ο Κέντρικ Ναν σχολίασε την απίθανη απίθανη chase down τάπα στον Ματέους Πονίτκα, την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του «τριφυλλιού» και το ενδεχόμενο να συνεχίσει στους «πράσινους» και την επόμενη σεζόν.

Ο Κέντρικ Ναν ήταν πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της Παρτίζαν με 21 πόντους. Μάλιστα έκανε ένα απίθανο μπλοκ πάνω στο λέι απ του Ματέους Πονίτκα και ακολούθως ανέφερε στη flash interview: «Ναι μπορώ να κάνω και τάπες. Έχω δει πολλά chasedown μπλοκ του ΛεΜπρόν Τζέιμς και ακόμα μαθαίνω από αυτόν. Κάνω αυτό που χρειάζεται η ομάδα. Όταν είμαστε κάπως αργοί, είμαι εκεί να ανεβάσω την ενέργεια, είτε αυτό είναι στην άμυνα, είτε στο να ωθήσω τους συμπαίκτες μου. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο το ματς με την Παρτίζαν, αλλά πήραμε την νίκη».

Όσον αφορά την προσαρμογή του στα δεδομένα και τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού, ανέφερε: «Προσαρμόστηκα σχετικά γρήγορα. Το βασικό είναι ότι εδώ στην Ευρώπη τα ματς έχουν χαμηλό ρυθμό και έτσι κάθε κατοχή μετράει, αλλά προσαρμόστηκα και αισθάνομαι πολύ άνετα στο παρκέ και λατρεύω την ατμόσφαιρα».

Στη συνέχεια, μίλησε στην κάμερα της NOVA όπου ρωτήθηκε για το μέλλον του και αν έχει σκεφτεί να μείνει στον Παναθηναϊκό και τη σεζόν 2024/25, τονίζοντας: «Το έχω σκεφτεί να μείνω στον Παναθηναϊκό. Αν είναι να μείνω σε μια ομάδα στη EuroLeague, θα είναι για τον Παναθηναϊκό. Δεν έχω φανταστεί να πάω σε κάποια άλλη ομάδα της EuroLeague»!

@Photo credits: eurokinissi, ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.