Παναθηναϊκός: Κινήσεις για να αυξηθεί η χωρητικότητα στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Κινήσεις για να αυξηθεί η χωρητικότητα στο ΟΑΚΑ

Newsroom
ΟΑΚΑ
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κάνει κινήσεις για να μεγαλώσει τη χωρητικότητα του ΟΑΚΑ, με σκοπό ολοένα και περισσότεροι φίλοι της ομάδας να ζήσουν την εμπειρία.

Κάθε εβδομάδα και ένα νέο πάρτι στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός και η προσπάθεια της ομάδας του Αταμάν έχει φέρει τον κόσμο του στο γήπεδο με ισχυρή παρουσία και μια τρομερή ατμόσφαιρα. Στο ΟΑΚΑ γίνονται ήδη πολλές κινήσεις για να γίνει ακόμα μεγαλύτερη η απόλαυση ενός αγώνα όσον αφορά τον κόσμο, ενώ πλέον εξετάζεται και η αύξηση χωρητικότητας.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θέλει να εκμεταλλευτεί όλους τους ελεύθερους χώρους στο ΟΑΚΑ και να μεγαλώσει τον αριθμό που χωράει το κλειστό, ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει ολοένα και περισσότερους φίλους του.

Η αρχή έγινε με τον φωτισμό, το VIP Lounge και κάθε κίνηση που βελτιώνει την εμπειρία του γηπέδου, ενώ το καλοκαίρι τα έργα θα πολλαπλασιαστούν με το γήπεδο να γίνεται... εργοτάξιο. Ο Παναθηναϊκός δε σταματά να ψάχνει τρόπους για να κάνει το ΟΑΚΑ το μέρος όπου θα λαμβάνει χώρα η κορυφαία εμπειρία της EuroLeague, όπως έχει τονιστεί και η αύξηση της χωρητικότητας αποτελεί πλέον έναν από τους στόχους.

@Photo credits: eurokinissi, ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.