EuroLeague: Με στιγμές από ΟΑΚΑ, ΣΕΦ και την τάπα του Ναν το Top-10 (vid)

Newsroom
Η τάπα του Ναν στον Πονίτκα.
Ο Κέντρικ Ναν και η τρομερή του τάπα στον Ματέους Πονίτκα έφτασαν ως τη θέση Νο3 στο Top-10 της εβδομάδας για την 22η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός πήρε τεράστια νίκη απέναντι στην Παρτίζαν για την 22η αγωνιστική, με τον Κέντρικ Ναν πρωταγωνιστή. Και αυτήν τη φορά όχι μόνο σε επίθεση αλλά και σε άμυνα.

Η τρομερή τάπα του Αμερικανού πάνω στον Πονίτκα που έτρεξε να τελειώσει μια φάση στον αιφνιδιασμό, μπήκε φυσικά στο Top-10 της εβδομάδας για την EuroLeague, παίρνοντας τη θέση Νο3.

Λίγες θέσεις νωρίτερα, ο Ρόμαν Σόρκιν πρόλαβε να κόψει εντυπωσιακά τον Πετρούσεφ, με τη Μακάμπι όμως να φεύγει έχοντας σκυμμένο το κεφάλι από το ΣΕΦ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Η κορυφή ήρθε πάλι από το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, με τον Κοπρίβιτσα όμως αυτήν τη φορά να φτάνει σε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα μπροστά στο υψωμένο χέρι του Κώστα Αντετοκούνμπο.

Το Top-10 της EuroLeague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.