Ματέο για Ολυμπιακό: «Μια ομάδα πρωταθλητισμού με καρδιά και περηφάνια»

Δημήτρης Οικονόμου
Ο τσους Ματέο κόντρα στον Παναθηναϊκό
Τον σεβασμό του προς τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Τσους Ματέο, στις δηλώσεις του πριν το συναπάντημα της Ρεάλ Μαδρίτης με τους «ερυθρολεύκους» για την 23η αγωνιστική της EuroLeague.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τον Ολυμπιακό το βράδυ της Πέμπτης (25/1) για την 23η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Τσους Ματέο να έχει να πει τα καλύτερα λόγια όσον αφορά τους «ερυθρολεύκους».

Ωστόσο το περσινό ματς απ του τελικού θα έχει αρκετές απουσίες και από τις δύο πλευρές, με τον Γουίλιαμς Γκος να προστίθεται στη λίστα των αμφίβολων όπως τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Οι δηλώσεις του Ματέο για Ολυμπιακό

«Ο Ολυμπιακός είναι ένα κλαμπ που αξίζει πολύ τον σεβασμό μας για όσα έχει πετύχει αυτά τα χρόνια, για τον τρόπο που παίζει για τον προπονητή του και για το στιλ που αναγνωρίζεις εύκολα. Είναι μια ομάδα με προσωπικότητα, καλούς παίκτες και καρδιά πρωταθλητή. Είναι μια πολύ καλά δομημένη ομάδα.

Είναι αλήθεια πως έχουν χάσει σημαντικούς παίκτες όπως ο Κώστας Σλούκας και ο Σάσα Βεζένκοβ, αλλά τους κάλυψαν αρκετά καλά μέχρι τους τραυματισμούς που είχαν και τώρα ξαναχτίζουν τη σταθερότητά τους.

Αν τα προβλήματα τους το επιτρέψουν, ο Ολυμπιακός θα τερματίσει ψηλά γιατί είναι μια ομάδα πρωταθλητισμού, με καρδιά και περηφάνια που πάντα βγαίνει μπροστά στις κρίσιμες στιγμές. Για αυτόν τον λόγο αξίζουν τον σεβασμό μου».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.