Ο Ολυμπιακός... απάντησε με τον τρεις φορές καλύτερο προπονητή της Ευρώπης

Newsroom
Ο Ολυμπιακός... απάντησε με τον τρεις φορές καλύτερο προπονητή της Ευρώπης
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε στα social media μια φωτογραφία-κολλάζ με τον Γιώργο Μπαρτζώκα μετά την κατάκτηση της EuroLeague και τους back-to-back τίτλους του Προπονητή της Χρονιάς στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης.

Δυο μέρες μετά το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ και όσα ακολούθησαν του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, o Ολυμπιακός ανέβασε στα social media της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ μια φωτογραφία-κολλάζ με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, υπενθυμίζοντας τα επιτεύγματα του 57χρονου προπονητή στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης.

Για την ακρίβεια, πρόκειται για μια φωτογραφία από την κατάκτηση της EuroLeague το 2013 στο Λονδίνο όπου αναδείχτηκε Προπονητής της Χρονιάς, κάτι που επανέλαβε το 2022 και το 2023, με τις back-to-back συμμετοχές του Ολυμπιακού στα Final 4 στο Βελιγράδι και στο Κάουνας, απαντώντας ενδεχομένως στα όσα ειπώθηκαν από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τον Μπαρτζώκα.

Νωρίτερα ο διοικητικός ηγέτης των «πράσινων» με story στο Instagram είχε αναφέρει μεταξύ άλλων πως: «Δυσφήμιση είναι να έχεις προπονητές οι οποίοι συμπεριφέρονται όπως ο κύριος Μπαρτζώκας», με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να εκφράζει εκ νέου τη στήριξή της στον προπονητή της.

@Photo credits: ΚΑΕ Ολυμπιακός FACEBOOK

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.