Κάτας: «Αντιδράσαμε όπως έπρεπε»

Newsroom
Κάτας Αταμάν
Ο Όντεντ Κάτας ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του μέχρι να φτάσει στην τελική επικράτηση απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Η Μακάμπι κατάφερε να διακόψει το σερί του Παναθηναϊκού AKTOR στην Euroleague με τον Ισραηλινό τεχνικό να παρουσιάζεται απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του: «Ήταν δύσκολο για εμάς. Ειδικά μετά από μία πολύ δύσκολη βδομάδα και δύο σκληρές ήττες. Την περασμένη βδομάδα χάσαμε την ενέργειά μας, την αυτοπεποίθηση, αλλά αντιδράσαμε όπως έπρεπε» ανέφερε ο Όντεντ Κάτας και συνέχισε:

«Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, που έμειναν πιστοί στο πλάνο και θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει πιο εύκολα, αλλά πραγματικά μας "σκότωσαν" με τα 36 ριμπάουντ και ιδιαίτερα τα επιθετικά. Παίξαμε σε μία πολύ καλή και psysical ομάδα. Με τον τρόπο που παίξαμε φτάσαμε στη νίκη και ειδικά στο κομμάτι της άμυνας. Στην επίθεση με τον Μπάλντγουιν τα καταφέραμε σε δύσκολες καταστάσεις. Ελπίζω αυτή η νίκη να μας δώσει και πάλι αυτοπεποίθηση».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.