Ολυμπιακός: Ανακοινώνεται ο Ράιτ

Ολυμπιακός: Ανακοινώνεται ο Ράιτ

Ο Ράιτ
Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπρτάζ του Gazzetta. Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να γίνει ο Μόουζες Ράιτ παίκτης του Ολυμπιακού.

Το Gazzetta σας είχε ενημερώσει πρώτο πως ο Ολυμπιακός βρήκε το σέντερ που θα καλύψει το κενό των Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ στο πρόσωπο του Μόουζες Ράιτ (25χρ., 2.06), ο οποίος αγωνίζεται στη Μερκεζεφέντι. Πλέον απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση για να γίνει και με τη... βούλα παίκτης των Πειραιωτών.

Ο παίκτης έχει ένα λογικό buy out στο συμβόλαιό με την τουρκική ομάδα και αναμένεται να έρθει άμεσα στην Αθήνα, ενώ ήδη έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, αφού του αρέσει η προοπτική να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο υψηλότερο επίπεδο.

Τον Δεκέμβριο του 2023 συμφώνησε με την Μερκεζεφέντι και εκεί έπαιξε σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα, μετρώντας 26.5 πόντους και 8.4 ριμπάουντ! Στο παρελθόν βρέθηκε σε Κλίπερς και Μάβερικς, αλλά και στη G-League (Κλίπερς και Τέξας Λέτζεντς). Eπίσης τη σεζόν 2023 πήγε στην Κίνα (Ζεγιάνγκ Γκόλντεν Μπουλς),

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.