Παναθηναϊκός: Μέρος της προπόνησης ο Ναν, αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα

Παναθηναϊκός: Μέρος της προπόνησης ο Ναν, αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα

Γιώργος Κούβαρης
Ο Ναν
Με τον Κέντρικ Ναν να ακολουθεί θεραπεία και να βγάζει μέρος της προπόνησης ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πάτρας.

Ευχάριστα είναι τα μαντάτα για τον Παναθηναϊκό, όσον αφορά την κατάσταση του Κέντρικ Ναν. Ο Αμερικανός μπορεί να μην επέστρεψε στην αναμέτρηση με τη Μακάμπι στο τελευταίο δεκάλεπτο, έχοντας ένα πρόβλημα στον αγκώνα αλλά επέστρεψε με τη θεραπεία και έβγαλε μέρος της προπόνησης του Σαββάτου.

Μάλιστα ο Ναν δεν είναι απίθανο να προλάβει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα στην Πάτρα (28/1 - 20:15) για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, κάτι που θα κριθεί αύριο. Φυσικά το μεγάλο ζητούμενο είναι να προλάβει τη διπλή αγωνιστική της EuroLeague και να παρουσιαστεί απολύτως έτοιμος εκεί. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Αρμάνι την Τετάρτη (31/1) με τον Νίκολα Μίροτιτς να επιστρέφει στη δράση, προτού ταξιδέψει στη Λιθουανία για να αντιμετωπίσει τη Ζάλγκιρις.

Ωστόσο ο Εργκίν Αταμάν έχει μία ακόμα επιστροφή στις προπονήσεις. Αυτήν του Λευτέρη Μαντζούκα που ξεπέρασε μπήκε και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, γεμίζοντας ακόμα περισσότερο το rotation των ψηλών των «πρασίνων».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.