Αταμάν: «Είναι... must παιχνίδι για εμάς κόντρα στην Αρμάνι»

Νίκος Καρφής
O Aταμάν
Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Αρμάνι (21:15, 31/1) και στάθηκε στα.... κλειδιά του ματς.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Αρμάνι στο ΟΑΚΑ (31/1, 21:15) και ο Εργκίν Αταμάν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Ιταλούς, ενώ στάθηκε και στον κόσμο των πρασίνων, αλλά και τις επιστροφές της ομάδας από το Μιλάνο.

«Η Αρμάνι έχει πολύ καλό ρόστερ. Οι παίκτες που ήταν τραυματίες επέστρεψαν όπως ο Μίροτιτς και ο Σιλντς. Και τώρα έχουν και τον Σαμπάζ Νέιπιερ που δεν έπαιξε στο πρώτο ματς. Έχουν έναν εκ των κορυφαίων και πιο έμπειρων προπονητών στην Eυρώπη. Δεν είχαν καλά αποτελέσματα στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά τώρα δείχνουν τη δύναμη τους ειδικά στο τελευταίο ματς κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Εμείς συνεχίσουμε να έχουμε θέματα τραυματισμών όπως του Σλούκα και του Βιλντόζα. Έκαναν μόλις μια προπόνηση, αλλά θα προσπαθήσουν. Είναι ένα... must ματς για εμάς. Οι οπαδοί μας θα μας δώσουν έξτρα ενέργεια για να φτάσουμε στη νίκη εντός έδρας. Το κλειδί θα είναι η επιθετικότητα και η άμυνα κόντρα στον Νέιπιερ και στον Σιλντς. Και ο Μίροτιτς έπαιξε εντυπωσιακά το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Έχουν πολύ έμπειρους παίκτες όπως ο Μέλι και ο Φόιγκτμαν. Έχουν ένα από τα καλύτερα ρόστερ στη Euroleague. Παίζουν καλά το control μπάσκετ και το πέντε εναντίον πέντε», ήταν τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.