Βιλντόζα: Τρέλα του Αργεντίνου να παίξει με Αρμάνι και θα είναι στην αποστολή

Βιλντόζα: Τρέλα του Αργεντίνου να παίξει με Αρμάνι και θα είναι στην αποστολή

.
Ο Λούκα Βιλντόζα θέλει σαν... τρελός να αγωνιστεί στην αναμέτρηση απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο και να βοηθήσει την ομάδα του.

Ο Εργκίν Αταμάν μπορεί να έχρισε τον Λούκα Βιλντόζα ως αμφίβολο ενόψει της αναμέτρησης με την Αρμάνι Μιλάνο (31/1, 21:15), ωστόσο ο Αργεντινός τα δίνει όλα για να είναι στη 12άδα του αγώνα. Και όπως όλα δείχνουν θα τα καταφέρει.

Ο Βιλντόζα έκανε μέρος του κανονικού προγράμματος, ωστόσο έχει μεγάλη επιθυμία να βοηθήσει την ομάδα στην κρίσιμη τελική ευθεία της κανονικής περιόδου. Είναι δεδομένο πως δεν είναι 100% έτοιμος, αλλά θέλει σαν... τρελός να αγωνιστεί!

Ο Αργεντίνος έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια και βρίσκεται αρκετά μπροστά στο πρόγραμμα αποκατάστασης, αφού σύμφωνα με την αρχική διάγνωση θα έπρεπε να επιστρέψει λίγο πριν το Final 8 της Κρήτης.

Τη φετινή σεζόν ο γκαρντ του Παναθηναϊκού έχει αγωνιστεί σε 18 αγώνες και μετράει 6.8 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.