Παναθηναϊκός: Αποσύρθηκε από τα παρκέ ο Ντέιβιντ Λόγκαν

Παναθηναϊκός: Αποσύρθηκε από τα παρκέ ο Ντέιβιντ Λόγκαν

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Ντέιβιντ Λόγκαν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Ντέιβιντ Λόγκαν, ο οποίος έχει περάσει και από τον Παναθηναϊκό, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Ο Ντέιβιντ Λόγκαν ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του από τα παρκέ, σε ηλικία 41 ετών και έπειτα από μία μακρά καριέρα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ο ίδιος είχε φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, την αγωνιστική περίοδο του 2011 με 2012 ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει επίσης από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Άλμπα Βερολίνου, ενώ τα τελευταία χρόνια έπαιζε στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Ως παίκτης του «τριφυλλιού» στην Euroleague είχε κατά μέσο όρο 6,5 πόντους με 1 ασίστ και 0,9 ριμπάουντ σε 15:02 λεπτά εντός παρκέ, φτάνοντας μέχρι το Final Four της διοργάνωσης.

Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Σκαφάτι ενώ ο ίδιος αν και γεννημένος στις ΗΠΑ, έπαιξε με την εθνική ομάδα της Πολωνίας. Στο μήνυμα της απόσυρσής του δήλωσε:

«Σε αυτό το σημείο της καριέρα μου, νομίζω ότι έχω κάνει όλα όσα μπορώ να καταφέρω στο μπάσκετ. Θέλω να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου για την υποστήριξη μέσα στα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τον ατζέντη μου και όλες τις ομάδες όπου υπήρξα μέλος. Συχνά, όταν νομίζεις ότι είσαι στο τέλος, είσαι στην αρχή για κάτι άλλο».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.