Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε στο Κάουνας και είναι έτοιμος για το 2/2 στη διαβολοβδομάδα

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε στο Κάουνας και είναι έτοιμος για το 2/2 στην διαβολοβδομάδα
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του στο Κάουνας ενόψει του αγώνα με την Ζάλγκιρις για την 25η αγωνιστική της Euroleague.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΟΥΝΑΣ: Γιώργος Κούβαρης

Μετά την επιβλητική εμφάνιση απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο και την εύκολη νίκη στο κλειστό του ΟΑΚΑ, οι «πράσινοι» έχουν αλλάξει ήδη το τσιπάκι και έχουν στραφεί στην αναμέτρηση κόντρα στη Ζάλγκιρις Κάουνας όπου θέλουν το 2/2 στην διαβολοβδομάδα με το οποίο θα πάρουν επιπλέον ώθηση για την είσοδο στην τετράδα και την απόκτηση του πολύτιμου πλεονεκτήματος έδρας.

Το μοναδικό πρόβλημα ακούει στο όνομα Κώστας Σλούκας, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τη θλάση που τον ταλαιπωρεί και δεν ακολούθησε την αποστολή στη λιθουανική πόλη. Όπως εκτός έμεινε και ο Λευτέρης Μαντζούκας, καθώς δεν είναι ακόμα στο 100% έτοιμος μετά το μεγάλο διάστημα της απουσίας του λόγω της ίωσης. Από εκεί και πέρα ο Τούρκος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας του.

Οι πράσινοι προπονήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (1/2) στο βοηθητικό γήπεδο της Zalgirio Arena (19:30) και αυτό λόγω ενός συνεδρίου που λάμβανε χώρα στην κεντρική σάλα. Πάντως το πρωί του αγώνα (2/2) το shoot around της ομάδας θα γίνει κανονικά στο παρκέ του γηπέδου.

Το τζαμπολ του αγώνα θα δοθεί στις 20:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports Prime.

@Photo credits: eurokinissi, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.