Μπιέλιτσα: Πρώην ποδοσφαιριστής του Ερυθρού Αστέρα επιτέθηκε με ψαλίδι στον Σέρβο!

Μπιέλιτσα: Πρώην ποδοσφαιριστής του Ερυθρού Αστέρα επιτέθηκε με ψαλίδι στον Σέρβο!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Μπιέλιτσα: Στον Ερυθρό Αστέρα ο Σέρβος, η Φενέρ πληρώνει το 80% του συμβολαίου
Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα δέχθηκε επίθεση με ψαλίδι από τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ερυθρού Αστέρα, Νίκολα Πέτκοβιτς σε παιδότοπο στο Βελιγράδι ενώ ήταν μαζί με την οικογένειά του!

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα έπεσε θύμα επίθεσης στο Βελιγράδι από τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ερυθρού Αστέρα, Νίκολα Πέτκοβιτς ο οποίος απείλησε τον Σέρβο φόργουορντ και την οικογένειά του!

Όπως αναφέρουν οι ιστοσελίδες Sport Klub και Mondo, ο Πέτκοβιτς επιτέθηκε στον Μπιέλιτσα σε παιδότοπο στο Βελιγράδι. Σύμφωνα, μάλιστα, με μαρτυρίες, ο Πέτκοβιτς φώναξε στον Μπιέλιτσα: «Θα σκοτώσω την οικογένειά σου, το παιδί σου, τη γυναίκα σου και εσένα, θα πάρω τα λεφτά σου»!

Ο Πέτκοβιτς, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Ερυθρό Αστέρα και στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, συνελήφθη αμέσως και παρέμεινε υπό κράτηση για 48 ώρες. Όπως ανακοινώθηκε από τις αρμόδιες αρχές, θα ληφθούν περαιτέρω αποφάσεις.

Ο Μπιέλιτσα, πρωταθλητής στο ΝΒΑ το 2022 με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, άρχισε τη σεζόν στη Φενέρμπαχτσε όμως μετακινήθηκε στον Ερυθρό Αστέρα και δεν έχει αγωνιστεί ακόμα σε επίσημο παιχνίδι, λόγω τραυματισμού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.