Παρτίζαν: Απέκλεισε δια βίου τον οπαδό που πέταξε αντικείμενο στους παίκτες (vid)

Παρτίζαν: Απέκλεισε δια βίου τον οπαδό που πέταξε αντικείμενο στους παίκτες (vid)

Δημήτρης Οικονόμου
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς της παρτιζάν κόντρα στον Παναθηναϊκό
Άμεση ήταν η αντίδραση της Παρτίζαν προς τον οπαδό ο οποίος εκτόξευσε αντικείμενο προς την ομάδα, μετά την ήττα από την Μπάγερν.

Το παιχνίδι απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου για την 26η αγωνιστική της EuroLeague αποδείχθηκε εφιαλτικό για την Παρτίζαν. Οι Βαυαροί με τρίποντο του Φρανσίσκο απέδρασαν στα 0.8'' από το Βελιγράδι, αλλά το ακόμα πιο άσχημο σκηνικό ήρθε όταν κάποιος Σέρβος εκτόξευσε αντικείμενο προς τους παίκτες της ομάδας.

Συγκεκριμένα προς την έξοδό τους οι παίκτες της Παρτίζαν, είχαν συνομιλία με μερικούς οπαδούς. Στεκόμενοι έξω από τα αποδυτήρια, κάποιος από την εξέδρα πέταξε κάτι προς τους παίκτες. Η ομάδα ανέφερε πως δε χτύπησε κανείς, ενώ σήμερα αναφέρεται χαρακτηριστικά πως ο συγκεκριμένος εντοπίστηκε από τις κάμερες και το σύστημα ασφαλείας του γηπέδου.

Φυσικά μετά την ταυτοποίηση, η Παρτίζαν αναφέρει πως ο εν λόγω οπαδός δε θα επιτρέπεται να επισκεφθεί ξανά τη Stark Arena για τα παιχνίδια των «ασπρόμαυρων».

Το βίντεο με το αντικείμενο προς τους παίκτες της Παρτίζαν

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.