Αταμάν: «Ο Καλαϊτζάκης έκανε ένα τέλειο αμυντικό ματς»

Αταμάν: «Ο Καλαϊτζάκης έκανε ένα τέλειο αμυντικό ματς»

Ο Εργκίν Αταμάν.
Ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε στην άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του στη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στη Φενέρμπαχτσε (74-63), η οποία ανέβασε τους «πράσινους» στην 3η θέση.

Ο Εργκιν Αταμάν περιορίστηκε σε λίγα λόγια και καλά στη συνέντευξη Τύπου. Μετά τους πανηγυρισμούς με τις υψωμένες γροθιές, ο Τούρκος προπονητής στάθηκε στην άμυνα που έπαιξε η ομάδα του και οδήγησε τη νίκη.

Παράλληλα, ο Αταμάν έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην άμυνα του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη πάνω στον Νικ Καλάθη, μία κίνηση που άλλαξε το ματς, σύμφωνα με τον προπονητή των «πράσινων».

Οι δηλώσεις Αταμάν

«Αν νικήσεις έναν από τους πιο σημαντικούς αντιπάλους σου για τα play-offs, για το πλεονέκτημα έδρας, με 11 πόντους, τη νύχτα που σημείωσες μόλις δύο τρίποντα, δείχνει το χαρακτήρα της ομάδας. Δεν παίξαμε καλά στην επίθεση, ξεκινήσαμε άσχημα στο ματς.

Δώσαμε χώρο στον Καλάθη, έκανε πικ εν ρολ. Κάναμε λάθη εκεί. Εκεί βάλαμε τον Καλαϊτζάκη πάνω στον Καλάθη και άλλαξε το ματς. Ο Καλαίτζάκης έκανε ένα τέλειο αμυντικό ματς. Αλλάξαμε την αμυντική ματς στρατηγική, παίξαμε τέλεια απέναντι στον Γουίλμπεκιν, δεν τον αφήσαμε να βρει το ρυθμό του.

Μόνο ο Μπιμπέροβιτς βρήκε έξτρα σκορ, αλλά πιστεύω ότι σε όλο το ματς παίξαμε εκπληκτική άμυνα. Επιθετικά δεν ήταν από τα καλύτερα μας ματς, αλλά χρησιμοποιήσαμε το iso και το πικ εν ρολ με τον Ναν και πήραμε μία σημαντική νίκη».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.