Gazzetta Awards: Το συγκινητικό μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον Βράνκοβιτς (vid)

Gazzetta Awards: Το συγκινητικό μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον Βράνκοβιτς (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
giannakooooo
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μέσω του Βασίλη Παρθενόπουλου, έστειλε το μήνυμα του στον legend, Στόγιαν Βράνκοβιτς, ο οποίος μπήκε στο Hall of Fame του Gazzetta Awards.

O legend του Παναθηναϊκού, Στόγιαν Βράνκοβιτς, βραβεύτηκε στα Gazzetta Awards και μπήκε στο Hall of Fame. O Κροάτης βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλη Παρθενόπουλο, ο οποίος εν συνεχεία μετέφερε ένα μήνυμα του ισχυρού άνδρα του Τριφυλλιού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

«Στο άκουσμα του ονόματος του Στόγιαν όλοι μας σκεφτόμαστε το πρώτο ευρωπαϊκό και δικαίως. Εγώ σκέφτομαι την οικογένειά του. Βγαίναμε βόλτα γιατί μέναμε δίπλα και ήμασταν σαν καρδιακοί φίλοι. Οταν το 2012 όλοι με εγκατέλειψαν, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι είναι εδώ για μένα. 'Οτι θες, είμαι δίπλα σου'. Αυτή η ιστορία και ο σεβασμός του στον πατέρα μου και το πρώτο ευρωπαϊκό, θα τον έχει Νο1 στην καρδιά μου», ήταν το μήνυμα του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.