Ολυμπιακός: Αλλάζει η ώρα του τζάμπολ με Βίρτους και ίσως Παναθηναϊκό, λόγω ποδοσφαίρου

Ολυμπιακός
Τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με Βίρτους και Παναθηναϊκό στην Euroleague συμπίπτουν με αυτά της ποδοσφαιρικής ομάδας με την Μακάμπι Τελ βίβ και γίνονται προσπάθειες για αλλαγή ώρας στα τζάμπολ τους.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν κυκλωμένες δύο συγκεκριμένες ημερομηνίες του Μαρτίου μόνο που από χθες οι κύκλοι έγιναν ακόμη πιο έντονοι. Στις 7 και στις 14 του επόμενου μήνα, οι «ερυθρόλευκοι» του μπάσκετ θα υποδεχτούν στο πλαίσιο της Euroleague την Βίρτους Μπολόνια και τον Παναθηναϊκό αντίστοιχα ενώ οι «ερυθρόλευκοι» του ποδοσφαίρου θα παίξουν στο «Καραϊσκάκης» (07/03) με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και μία εβδομάδα αργότερα θα ταξιδέψουν στο Βελιγράδι για τη ρεβάνς.

Όπως γίνεται κατανοητό οι άνθρωποι της διοίκησης του μπάσκετ έχουν ξεκινήσει ήδη διαδικασίες για αλλαγή ώρας στα τζάμπολ των συγκεκριμένων παιχνιδιών προκειμένου να εξυπηρετήσουν την επιθυμία των οπαδών τους και να μην τους βάλουν δίλημμα σχετικά με την παρουσία τους.

Οι ώρες των αγώνων του Ολυμπιακού

Ξεκινώντας με το ποδόσφαιρο,στις 7 Μαρτίου η UEFA όρισε ώρα έναρξης στην εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μακάμπι τις 19:45. Την ίδια μέρα στις 21:15 έχει οριστεί το ματς της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα στο ΣΕΦ με την Βίρτους. Στις 14 Μαρτίου, η ποδοσφαιρική ρεβάνς έχει οριστεί για τις 22:00 στην πρωτεύουσα; της Σερβίας και λίγο νωρίτερα θα ξεκινά (21:15) στο ΣΕΦ το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η UEFA είναι αμετακίνητη σε αλλαγές ώρας οπότε οι άνθρωποι του μπασκετικού Ολυμπιακού έχουν ξεκινήσει ήδη διεργασίες για να αλλάξουν την ώρα του τζάμπολ των δικών τους παιχνιδιών.

Κανααν

Συζητήσεις με Euroleague και NOVA

Για να γίνει αλλαγή ώρα χρειάζεται η συμφωνία τεσσάρων πλευρών. Οι δύο ομάδες που εμπλέκονται με τους φιλοξενούμενους να έχουν κάπως μικρότερη επιρροή, η Euroleague και φυσικά το κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Η NOVA έχει και τον πιο ισχυρό λόγο σε όλο αυτό, από αυτήν εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό αν υπάρξει αλλαγή ή άχι.

Το πιθανότερο είναι πως το ματς με την Βίρτους θα ξεκινήσει αργότερα και το τζάμπολ θα γίνει στις 22:00 αντί για τις 21:15. Με αυτόν τον τρόπο οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν πηγαίνοντας στο γήπεδο και τα δύο τμήματα του συλλόγου.

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχει περισσότερες ιδιαιτερότητες διότι για την ίδια τη διοργάνωση και τη NOVA είναι το «φιλέτο» και μοιάζει κάπως δύσκολο να ξεκινήσει νωρίτερα. ΑΝ το ποδοσφαιρικό ματς στις 14 Μαρτίου ξεκινά στις 22:00 τότε το μπασκετικό θα πρέπει να ξεκινήσει γύρω στις 20:00 και δεν ξέρουμε κατά πόσο θα το δεχτεί η συνδρομητική τηλεόραση και η διοργανώτρια Αρχή.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.