Πέσιτς: Απάντησε στις φήμες που τον φέρνουν στην ομάδα του Ντουμπάι

Γιάννης Σταυρουλάκης
Κλέιζα: «Όλοι γελούσαν με τον γέρο-Πέσιτς»!
Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς συνδέθηκε εξ αρχής με την ομάδα από το Ντουμπάι που θα αγωνιστεί στη EuroLeague τα επόμενα χρόνια, δίνοντας τις εξηγήσεις του.

Η Γενική Συνέλευση της Αδριατικής Λίγκας θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 12-15 Μαρτίου ώστε οι ομάδες-μέτοχοι να αποφασίσουν για το ενδεχόμενο ένταξης της ομάδας από το Ντουμπάι στη διοργάνωσή τους, κάνοντας το πρώτο βήμα πριν από τη συμμετοχή στη EuroLeague.

Σε ό,τι αφορά τον Σβέτισλαβ Πέσιτς, ο πολύπειρος Σέρβος κόουτς φέρεται διαθέσιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του κλαμπ από το Εμιράτο.

Ο ίδιο ανέφερε επί του θέματος: «Το ξέρω, ακούω και εγώ αυτή τη φήμη. Σε αυτή τη χώρα όλοι νοιάζονται για τις υποθέσεις των άλλων. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε μπροστά μας τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τι θα γίνει μετά από αυτό, πραγματικά δεν ξέρω. Δεν σχεδιάζω τίποτα, αν εννοείτε το Ντουμπάι. Δεν ξέρω τι θα κάνω, δεν σχεδιάζω τίποτα. Έχουμε πολλές προσφορές. Από εδώ και πέρα, θα αποφασίσει η οικογένειά μου».

Και πρόσθεσε: «Θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ στην προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να παρουσιάσουμε μια καλή ομάδα στο Παρίσι και αυτά είναι βραχυπρόθεσμα σχέδια. Πραγματικά δεν σκέφτομαι τίποτα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εξάλλου, δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να κοουτσάρω μετά από το Παρίσι. Θα έρθει μια στιγμή που κι εγώ θα πρέπει να πω «φτάνει πια». Πριν ακόμη γίνω προπονητής της Εθνικής Σερβίας, είχα αποφασίσει να μην κοουτσάρω ξανά όμως ο γιος μου, Μάρκο, με έπεισε να συνεχίσω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.