Παναθηναϊκός: Εκτός ο Βιλντόζα από την αναμέτρηση με τη Ρεάλ, δεν ταξίδεψε στη Μαδρίτη

Παναθηναϊκός: Εκτός ο Βιλντόζα από την αναμέτρηση με τη Ρεάλ, δεν ταξίδεψε στη Μαδρίτη

Γιώργος Κούβαρης
Βιλντόζα
Ο Λούκα Βιλντόζα δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που νιώθει στο γόνατο και έτσι δεν ακολούθησε την αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Αποστολή στη Μαδρίτη: Γιώργος Κούβαρης

Τα προβλήματα τραυματισμών συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» ταξιδεύουν για τη Μαδρίτη, όπου και θα αντιμετωπίσουν τη Ρεάλ (29/2 - 21:45, Live στο Gazzetta), χωρίς τον Λούκα Βιλντόζα.

Ο Αργεντίνος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τις ενοχλήσεις στο γόνατο, που τον άφησαν εκτός και από τον τελικό του Final 8 του Κυπέλλου. Ο Βιλντόζα είχε επιστρέψει με Ζάλγκιρις και Φενέρμπαχτσε καθώς και στον προημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, μετά τον τραυματισμό του τον Γενάρη. Ωστόσο δε θα ακολουθήσει την αποστολή του Παναθηναϊκού για τη δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ.

Εκεί όπου η ομάδα του Αταμάν ταξιδεύει χωριστά, μιας και οι διεθνείς θα πετάξουν με απευθείας πτήσεις μετά τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές. Μάλιστα ένας εξ αυτών, ο Κώστας Αντετοκούνμπο παραμένει επίσης αμφίβολος μετά την κάκωση στο γόνατο που αποκόμισε από το παιχνίδι κόντρα στην Ολλανδία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.