Ολυμπιακός: Χωρίς Γουίλιαμς Γκος, Λαρεντζάκη και Μήτρου Λονγκ στο Κάουνας

Ολυμπιακός: Χωρίς Γουίλιαμς Γκος, Λαρεντζάκη και Μήτρου Λονγκ στο Κάουνας

Δημήτρης Οικονόμου
Γουίλιαμς Γκος
Με τρεις σημαντικές απουσίες θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στο Κάουνας για να αντιμετωπίσει τη Ζάλγκιρις, αφού οι Γουίλιαμς Γκος, Λαρεντζάκης και Μήτρου Λονγκ δε θα ακολουθήσουν την αποστολή.

Το απουσιολόγιο του Ολυμπιακού τελικά θα παραμείνει γεμάτο όσον αφορά την αποστολή για το παιχνίδι με τη Ζάλγκιρις (1/3 - 20:00, live στο Gazzetta). Οι «ερυθρόλευκοι» δε θα έχουν στη διάθεσή τους τόσο τους Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, όσο και τον Ναζ Μήτρου Λονγκ.

Και οι τρεις βρισκόταν στη λίστα των αμφιβόλων, όμως κανένας τους δεν προπονήθηκε σήμερα Τετάρτη (28/2). Έτσι ο Γιώργος Μπαρτζώκας δε θα τους έχει μαζί του στο Κάουνας, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θέλει να επεκτείνει το σερί των τριών νικών στην EuroLeague και να εδραιωθεί στην πρώτη εξάδα.

Θυμίζουμε πως ο Λαρεντζάκης ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στο γόνατο, ο Γουίλιαμς Γκος από μυϊκό σπασμό απίσθιου μηριαίου και ο Μήτρου Λονγκ από άμεση πλήξη στην ωμοπλάτη. Έτσι ο Ολυμπιακός θα στερηθεί αρκετή από τη δύναμή του στην περιφέρεια. Μιας και στη θέση του πόιντ γκαρντ έμεινε μόνο με δύο λύσεις, του Τόμας Γουόκαπ και του Μιχάλη Λούντζη.

Το Depth Chart του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Ζάλγκιρις

  • PG: Γουόκαπ, Λούντζης
  • SG: Κάνααν, ΜακΚίσικ
  • SF: Παπανικολάου, Μπραζντέικις
  • PF: Πίτερς, Πετρούσεφ, Σίκμα
  • C: Φαλ, Ράιτ, Τανούλης
@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.