Παναθηναϊκός: Το τρίποντο του Λεσόρ που τον... στέλνει στο Final 4 (vid)

Παναθηναϊκός: Το τρίποντο του Λεσόρ που τον... στέλνει στο Final 4 (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Ματίας Λεσόρ
Ο Ματίας Λεσόρ είχε... κέφια στη Μαδρίτη και θέλει να στείλει τον Παναθηναϊκό στο Final 4 της EuroLeague με δικό του τρίποντο. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ: Γιώργος Κούβαρης.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αφήσει πίσω του την εβδομάδα του Κυπέλλου αλλά έχει μία δύσκολη αποστολή στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ (29/2 - 21:45). Ωστόσο η διάθεση στην προπόνηση στο WiZink Center ήταν ανεβασμένη, με τον Ματίας Λεσόρ φυσικά πρωταγωνιστή.

Στην πρώτη προπόνηση της ομάδας μετά το Final 8, αφού συγκεντρώθηκαν και οι διεθνείς, ο Γάλλος σέντερ του Παναθηναϊκού στα σουτάκια αποφάσισε να το ρίξει στο... τρίποντο. Και μάλιστα έδειξε πως μπορεί να σκοράρει και έξω από τη γραμμή των 6.75.

Το αξιοσημείωτο βέβαια δεν είναι το τρίποντο αλλά το... όνειρο του Λεσόρ, ο οποίος γελώντας φώναξε στους συμπαίκτες του πως «με αυτό το σουτ θα πάμε στο Final 4».

Ο 28χρονος άλλωστε αποτελεί έναν από τους πυλώνες της φετινής προσπάθειας του Παναθηναϊκού για καθιέρωση στην πρώτη τετράδα της EuroLeague και δικαίως κάνει... σχέδια για Βερολίνο. Ακόμα και αν χρειαστεί το δικό του τρίποντο στο φινάλε. Ωστόσο στη Μαδρίτη θα πρέπει να κάνει... υπερωρία, μιας και ο Κώστας Αντετοκούνμπο τέθηκε εκτός με το πρόβλημα στο γόνατο. Κάτι που σημαίνει πως πίσω από τον Λεσόρ στη θέση «5» τα λεπτά θα μοιραστούν σε Μήτογλου και ενδεχομένως Μπαλτσερόφσκι.

Το τρίποντο του Λεσόρ και το Final 4

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.