Χεζόνια: «Δεν με νοιάζει τι λέει ο καθένας για το μέλλον μου»

Newsroom
Ο Μάριο Χεζόνια.
Ο Μάριο Χεζόνια πήρε θέση σε ερώτηση που του έγινε για πιθανή επιστροφή του στο ΝΒΑ, σχολιάζοντας τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τα ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρονται κατά καιρούς στον Μάριο Χεζόνια και το μέλλον του 29χρονου φόργουορντ, συνδέοντας την περίπτωσή του Κροάτη πρώην NBAer με τον Παναθηναϊκό.

Ο Χεζόνια παραχώρησε συνέντευξη στο sportske.jutarnji.hr όπου ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το ενδεχόμενο επιστροφής στο ΝΒΑ όπου αγωνίστηκε την περίοδο 2015-20, έχοντας 6.9 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ μ.ό. σε 330 αγώνες με τους Μάτζικ, τους Νικς και τους Μπλέιζερς.

«Δεν ξέρω πώς να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Υπάρχει ένα πραγματικά μεγάλο ερωτηματικό μπροστά στο δίλημμα "EuroLeague ή επιστροφή στο ΝΒΑ". Θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι, πού θα βρίσκομαι και πού θα αγωνίζομαι. Δεν έχει νόημα να μιλάω τώρα για αυτό. Τα προηγούμενα χρόνια ήξερα την κατεύθυνση που θα ακολουθούσα» εξήγησε ο Κροάτης.

Και πρόσθεσε: «Πλέον δεν είναι έτσι τα πράγματα. Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει. Και σίγουρα δεν με νοιάζει τι λέει ο καθένας. Προσπαθώ να κοντρολάρω τις σκέψεις μου και τις αποφάσεις μου σχετικά με το πού θέλω να πάω, τι θέλω να κάνω και πόσο το θέλω. Είμαι συγκεντρωμένος μόνο στη Ρεάλ Μαδρίτης ώστε να διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους. Και ίσως είναι καλό που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση, γιατί δεν αφήνω τίποτα να επηρεάσει το παιχνίδι μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.