Ζάλγκιρις - Ολυμπιακός: Τρομακτικός ΜακΚίσικ με buzzer beater κάρφωμα! (vid)

Ο ΜακΚσιοκι καρφώνει
Απλά απίστευτος ο Σακιέλ ΜακΚίσικ που σάρωσε όποιον βρήκε μπροστά του για τον Ολυμπιακό στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στη Ζάλγκιρις.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Λιθουανία όπου και αντιμετωπίζει τη Ζάλγκιρις Κάουνας στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Euroleague, σε ένα ματς το οποίο μέχρι στιγμής αποδεικνύεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν το προβάδισμα με το σκορ στο 41-39, κάτι το οποίο διαμόρφωσε με τρομερό τρόπο ο Σακιέλ ΜακΚίσικ. Ο Αμερικανός γκαρντ απέκτησε τη μπάλα λίγο πριν τον χώρο του κέντρου, σε ελάχιστο χρόνο έφτασε στο αντίπαλο καλάθι όπου κάρφωσε εντυπωσιακά, νικώντας και το χρονόμετρο. Χαρακτηριστικό είναι από από τη στιγμή που έφτασε στη γραμμή του κέντρου, μέχρι και το τελείωμα της φάσης, είχε μόλις 2,5 δευτερόλεπτα στη διάθεσή του!

Δείτε το τρομερό στιγμιότυπο

@Photo credits: @skweektv

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.