Λεσόρ: MVP της 27ης αγωνιστικής μετά την απίθανη εμφάνιση στη Μαδρίτη (vid)

Λεσόρ: MVP της 27ης αγωνιστικής μετά την απίθανη εμφάνιση στη Μαδρίτη (vid)

Ο Ματίας Λεσόρ.
Ο Ματίας Λεσόρ και η επιβλητική του εμφάνιση απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, στη νίκη του Παναθηναϊκού, του έδωσε τον τίτλο του MVP για την 27η αγωνιστική.

Ο Ματίας Λεσόρ... κάρφωσε το δρόμο του μέχρι το βραβείο του MVP! Ο Γάλλος σέντερ του Παναθηναϊκού κατέγραψε το μεγαλύτερο PIR στις αναμετρήσεις της 27ης αγωνιστικής, μετά την απίθανη, όσο και επιβλητική εμφάνιση στη Μαδρίτη, στην επικράτηση της ομάδας του Εργκίν Αταμάν απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ο Λεσόρ ταλαιπώρησε την άμυνα της Ρεάλ κάνοντας πολλά καρφώματα, ενώ τελείωσε το ματς με 26 πόντους (ρεκόρ καριέρας), 12/18 δίποντα, 2/2 βολές, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη σε 29:24.

Ο Λεσόρ διαδέχτηκε τον Κόντι Μίλερ - ΜακΙντάιρ της Μπασκόνια, ενώ για τον παίκτη του Παναθηναϊκού είναι το τρίτο φετινό βραβείο. Το έχει κατακτήσει την 21η και την 5η αγωνιστική της EuroLeague.

 

Παράλληλα, εξακολουθεί να είναι ο ένας από τους δύο «πράσινους» που έχουν κατακτήσει τον τίτλο του MVP για μία αγωνιστική (ο άλλος είναι ο Κώστας Σλούκας).

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.