Euroleague: Ένα Top 10 με Λεσόρ στην κορυφή και ΜακΚίσικ να ακολουθεί (vid)

Euroleague: Ένα Top 10 με Λεσόρ στην κορυφή και ΜακΚίσικ να ακολουθεί (vid)

Ο Ματίας Λεσόρ καρφώνει κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης
Τόσο ο Λεσόρ όσο και ο ΜακΚίσικ πρόσφεραν ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές στιγμές της πιο πρόσφατης αγωνιστικής της Euroleague.

Η Euroleague επέστρεψε στη δράση μετά τη μικρή διακοπή και μπαίνει σιγά σιγά πλέον στην τελική της ευθεία πριν από τα Play-In και τα Playoffs. Η 27η αγωνιστική ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (1/3) με τον Παναθηναϊκό AKTOR να έχει καταφέρει να πάρει ένα σπουδαίο διπλό στη Ρεάλ Μαδρίτης με 97-86 ενώ και ο Ολυμπιακός πέρασε και αυτός νικηφόρα από την έδρα της Ζάλγκιρις Κάουνας με 95-76.

Στις κορυφαίες φάσεις αυτών των πρόσφατων αναμετρήσεων υπάρχουν τρία από τα καλύτερα στιγμιότυπα των ελληνικών ομάδων. Ρόλο πρωταγωνιστή έχει ο Ματίας Λεόσρ και τα καρφώματά του για το «τριφύλλι» μέσα στην Ισπανία, ο οποίος καταλαμβάνει τόσο την 6η θέση όσο και την πρώτη. Στη δεύτερη μάλιστα, βρίσκεται το τρομερό buzzer beater κάρφωμα του Σακιέλ ΜακΚίσικ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Απολαύστε ολόκληρο το Top 10

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.