Μίτσιτς: «Σίγουρα θα μου άρεσε να παίξω στην Μπαρτσελόνα αν γυρίσω στην Ευρώπη»!

Μίτσιτς: «Σίγουρα θα μου άρεσε να παίξω στην Μπαρτσελόνα αν γυρίσω στην Ευρώπη»!

Ο Βασίλιε Μίτσιτς με τη φανέλα των Σάρλοτ Χόρνετς
Ο Βασίλιε Μίτσιτς αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα εφόσον γυρίσει στην Ευρώπη, εξηγώντας ότι στο παρελθόν ήταν πολύ κοντά στο να φορέσει τα μπλαουγκράνα.

Ο Βασίλιε Μίτσιτς πρόλαβε να γράψει μόλις 30 συμμετοχές με τους Θάντερ και τον τελευταίο μήνα αγωνίζεται στους Χόρνετς ως μέρος της ανταλλαγής που έστειλε τον Γκόρντον Χέιγουορντ από τη Σάρλοτ στην Οκλαχόμα.

Ο Σέρβος γκαρντ έχει εγγυημένα 7.723.000 δολάρια για τη φετινή και άλλα 7.723.000 δολάρια για την επόμενη σεζόν, με την περίοδο 2025/26 (8.109.150 δολάρια) να είναι option της ομάδας του με deadline την 29η Ιουνίου 2025.

Μιλώντας στη Mundo Deportivo, ο πρώην γκαρντ της Αναντολού Εφές ρωτήθηκε για το μέλλον του, εξηγώντας μεταξύ άλλων: «Τι θα κάνω όταν τελειώσει το συμβόλαιο; Δεν ξέρω, είναι κάτι μακρινό. Έχω συμβόλαιο και του χρόνου, οπότε θα δούμε. Θέλω να δώσω στον εαυτό μου μια ευκαιρία για να δουλέψω σκληρά και να βελτιωθώ. Ελπίζω να περάσω το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού δουλεύοντας στο παιχνίδι μου. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να δουλέψεις, αυτά τα συγκεκριμένα πράγματα για να είσαι καλύτερος στο ΝΒΑ».

Σε ερώτηση πάντως για το αν βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να παίξει στην Μπαρτσελόνα, αν γυρίσει στην Ευρώπη, είπε: «Αν θα ήθελα να παίξω στην Μπαρτσελόνα; Φυσικά! Θα ήθελα πολύ. Είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Κάποια στιγμή βρέθηκα πολύ κοντά όμως η μεταγραφή δεν προχώρησε. Σε κάθε περίπτωση, η καρδιά μου ανήκει στην Εφές όπου πέρασα πέντε χρόνια. Αν γυρίσω στην Ευρώπη, θα κάνω το καλύτερο για μένα».

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.