Μπαλτσερόφσκι: «Δεν έχει να χάσει τίποτα η Βιλερμπάν, εγώ είμαι πάντα έτοιμος»

Μπαλτσερόφσκι: «Δεν έχει να χάσει τίποτα η Βιλερμπάν, εγώ είμαι πάντα έτοιμος»

Newsroom
Balcerowski
Ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι μίλησε για το ματς με την Βιλερμπάν (8/3, 21:15, Novasports Prime) στο ΟΑΚΑ για την 28η αγωνιστική, υποστηρίζοντας τον βαθμό επικινδυνότητας του αγώνα.

Όπως ο Εργκίν Αταμάν, έτσι και ο Πολωνός σέντερ, έκανε ειδική αναφορά στο πόσο επικίνδυνο θα είναι το παιχνίδι με τη γαλλική ομάδα στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και το ξέρουμε. Όπως είπε ο κόουτς η Βιλερμπάν έρχεται στο ΟΑΚΑ χωρίς να έχει να χάσει απολύτως τίποτα. Και αυτό είναι ένα στοιχείο που την κάνει πολύ επικίνδυνη. Να παίξει μόνο το μπάσκετ της. Γι' αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μην έχουμε προβλήματα» ανέφερε ο Μπαλτσερόφσκι.

Αναφορικά με την δική του κατάσταση είπε ότι «είμαι πάντα έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα. Όσα λεπτά μου ζητήσει ο προπονητής, εγώ θα παίξω και θα κάνω ό,τι μου πει», ενώ εάν σκέφτονται και το ματς με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί (14/3) στο ΣΕΦ, είπε: «Δουλεύουμε όλη τη σεζόν για να είμαστε εδώ που είμαστε σήμερα. Έχουμε επικεντρωθεί μόνο στο αυριανό παιχνίδι και στη συπάμε βήμα-βήμα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.