Παναθηναϊκός: Με τις μωβ limited edition εμφανίσεις, διαθέσιμες στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Με τις μωβ limited edition εμφανίσεις, διαθέσιμες στο ΟΑΚΑ

Σλουκας
Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα μπορούν να προμηθευτούν την 3η μωβ εμφάνιση της ομάδας από τα ειδικά spots του ΟΑΚΑ και στην αναμέτρηση με την Βιλερμπάν (8/3, 21:15).

Όπως έγινε γνωστό από την Τετάρτη (6/3) ο Παναθηναϊκός AKTOR θα χρησιμοποιήσει στο ματς της 28ης αγωνιστικής την limited edition εμφάνιση της ομάδας.

Συγκεκριμένα θα αποτελέσει φέτος την 3η εμφάνιση του «τριφυλλιού» η οποία θα έχει το μωβ ως κυρίαρχο χρώμα. Κάτι που έχει επιλεγεί από το ξεκίνημα της σεζόν χωρίς ωστόσο να είχε χρησιμοποιηθεί έως τώρα.

Η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού θα κάνει... ντεμπούτο στην αναμέτρηση με την Βιλερμπάν το βράδυ της Παρασκευής στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Μάλιστα οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να την προμηθευτούν στα Zakcret spots του ΟΑΚΑ και πιο συγκεκριμένα στις Θύρες 3,11 & VIP.

Διαβάστε τι είπε ο Εργκίν Αταμάν για το παιχνίδι με την Βιλερμπάν, όπως επίσης και τα όσα δήλωσε ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι.

@Photo credits: ΚΑΕ ΠΑΟ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.