Μπαρτζώκας: «Πιστεύω ότι Γουόκαπ και Λαρεντζάκης θα παίξουν με τον Παναθηναϊκό»

Μπαρτζώκας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι Τόμας Γουόκαπ και Γιαννούλης Λαρεντζάκης θα είναι έτοιμοι για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την επόμενη εβδομάδα (14/3) στο ΣΕΦ.

Μετά το τέλος του αγώνα στο ΣΕΦ και τη σημαντική νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Βίρτους, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» είπε στην αρχική του τοποθέτηση:

«Θέλω να συγχαρώ τη Βίρτους για το πολύ ώριμο παιχνίδι. Έχουν γκαρντ με εμπειρία τα οποία ξέρουν πώς να κινηθούν μακριά από τη μπάλα και να δημιουργήσουν σουτ για εαυτούς τους. Και φυσικά και ο Σενγκέλια ο οποίος γνωρίζει το παιχνίδι στο post, ξέρει να δημιουργεί, αλλά και να σκοράρει. Και αυτό που έχουν κάνει έως τώρα δεν είναι από τύχη, αλλά γιατί το αξίζουν. Για αυτό και θεωρώ ότι ειναι μεγάλη νίκη. Ειδικά κάτω από αυτές τις συνθήκες. Χωρίς τον Γουόκαπ, με τον Γουίλιαμς-Γκος να ειναι εκτός και να έχει μόνο μια ομαδική προπόνηση, με τον Ναζ (σ.σ. Μήτρου-Λονγκ)να έχει μισή ομαδική προπόνηση, ούτε καν μία, ενώ είναι εκτός και ο Λαρεντζάκης».

Και συνέχισε: «Δεν είναι πώς εμφανίζεσαι και πώς παίζεις στο ματς, αλλά και πώς έχεις προετοιμάσει το παιχνίδι. Δεν ήμασταν αποφασιστικοί στο πρώτο ημίχρονο αλλά αντίθετα διστακτικοί. Ειδικά στην άμυνα. Αυτό σήμαινε ότι έπρεπε όλοι να βγούμε μπροστά για να καλύψουμε το κενό του καλύτερου αμυντικού μας. Στην 3η περίοδο το κάναμε εξαιρετικά. Πέτυχαν πέντε πόντους, εμείς σκοράραμε 20 και αλλάξαμε την εικόνα του αγώνα. Η σχέση λαθών/ασιστ ήταν υπέρ των λαθών στο πρώτο μισό του ματς, ενώ το αλλάξαμε στο β' ημίχρονο. Συγχαρητήρια στους παίκτες, στην ομάδα μας στους φιλάθλους . Ήταν μια μεγάλη νίκη και συνεχίζουμε».

Όσο για τους απόντες και αν θα είναι διαθέσιμοι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την επόμενη εβδομάδα; «Σύντομα θα έχουμε μια εικόνα. Έχουμε εκπληκτικό ιατρικό τιμ και θεραπευτικό τιμ. Τους κάνουν διπλές και τριπλές θεραπείες. Χθες τελείωσαν στις 10.30 το βάαδυ ώστε να προετοιμαστούν για τα επόμενα ματς. Ο Λαρεντζάκης και ο Γουόκαπ δεν μπορούσαν να παίξουν σε αυτό το παιχνίδι, αλλά πιστεύω και ελπίζω ότι στο επόμενο θα παίξουν.»

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.