Παναθηναϊκός: Προπόνηση στο ΣΕΦ μία μέρα πριν το ντέρμπι (vid)

Παναθηναϊκός: Προπόνηση στο ΣΕΦ μία μέρα πριν το ντέρμπι (vid)

Ο Εργκίν Αταμάν στο ΣΕΦ.
Ο Παναθηναϊκός παίρνει... γεύση από το ΣΕΦ μία μέρα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς κάνει προπόνηση στο Φάληρο το απόγευμα της Τετάρτης (13/3).

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι της Πέμπτης (14/3 - 19:45, Live στο Gazzetta) απέναντι στον Ολυμπιακό για την 29η αγωνιστική της EuroLeague. Οι «πράσινοι» μεταξύ άλλων χρησιμοποίησαν το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το απόγευμα της Τετάρτης (13/3) για να κάνουν προπόνηση.

Όπως άλλωστε συμβαίνει πριν από κάθε παιχνίδι της EuroLeague με τη φιλοξενούμενη ομάδα να έχει δικαίωμα να προπονηθεί στο γήπεδο της αντιπάλου. Έτσι και ο Παναθηναϊκός έλαβε μια... γεύση από ΣΕΦ, μία μέρα πριν το μεγάλο ντέρμπι.

Οι «πράσινοι» χρησιμοποίησαν το Φαληρικό στάδιο, έχοντας όμως και αυτοί τα δικά τους προβλήματα, με τους Κώστα Αντετοκούνμπο και Λούκα Βιλντόζα να ακολουθούν την Τρίτη (12/3) τη θεραπεία τους ενόψει Ολυμπιακού και να μένουν εκτός του ντέρμπι.

«Είναι η ρουτίνα πριν από ένα ματς EuroLeague»

Η προπόνηση ήταν απόφαση του Εργκίν Αταμάν, με τον Τούρκο να εξηγεί ότι είναι η... ρουτίνα σε κάθε ομάδα του, όταν αυτή αγωνίζεται εκτός έδρας.

«Είναι η ρουτίνα πριν από ένα ματς EuroLeague. Και όπως κάνουμε πριν από κάθε εκτός έδρας, το πρωί ξεκουραζόμαστε και το απόγευμα κάνουμε προπόνηση στο γήπεδο του αγώνα. Αυτό είναι το σύστημά μου. Δεν με απασχολεί αν είναι ντέρμπι ή οποιοδήποτε ματς, είναι κάτι φυσιολογικό. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Ελπίζω να το κάνουμε και στα play off ή να έρθει ο Ολυμπιακός στην έδρας μας, αν το θέλει. Επίσης, θέλουμε να προετοιμαστούμε για το ντέρμπι», είπε σχετικά στις δηλώσεις του.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.