Ναν για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: «Είναι η μάχη της Ελλάδας, να πάρουμε... εκδίκηση»

Ναν για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: «Είναι η μάχη της Ελλάδας, να πάρουμε... εκδίκηση»

Ναν
Ο Κέντρικ Ναν στάθηκε στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ που κλέβει την παράσταση στη Euroleague (14/3, 19:45).

Ο Παναθηναϊκός παίρνει ... γεύση από το ΣΕΦ μία μέρα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς εκεί κάνει την προπόνηση του το απόγευμα της Τετάρτης (13/3). Ο Κέντρικ Νάν μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για το ντέρμπι αιωνίων και τόνισε πως περιμένει ένα πολύ physical ματς.

«Eίδαμε το video του τελευταίου ματς και πως μας αντιμετωπίσαν στην άμυνα. Κάναμε μια πολύ καλή προπόνηση χθες και είμαστε προετοιμασμένοι για ένα πολύ καλό παιχνίδι. Περιμένω ένα πολύ physical game, είναι η μάχη της Ελλάδας. Δεν ξεχνάω το προηγούμενο ματς, ήταν για το Κύπελλο. Δεν ήταν ένα τυπικό ματς για το πρωτάθλημα. Κέρδισαν το Κύπελλο, άρα έχουν έναν τίτλο και σίγουρα θυμάμαι το συγκεκριμένο ματς. Nα κερδίσουμε για να πάρουμε εκδίκηση και για τον χαμένο τελικό,», ήταν τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.