Ολυμπιακός: «Ήταν ένας άθλος, πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα ποδοσφαίρου»

Ολυμπιακός: «Ήταν ένας άθλος, πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα ποδοσφαίρου»

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν την πρόκριση επί της Μακάμπι
Το μπασκετικό τμήμα του Ολυμπιακού έδωσε συγχαρητήρια στο ποδοσφαιρικό τμήμα για την πρόκριση στους «8».

Ο κόσμος του Ολυμπιακού την Πέμπτη (14/3) είχε την ευκαιρία να πανηγυρίσει δύο πολύ μεγάλες νίκες της αγαπημένης του ομάδας. Αρχικά η επικράτηση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΣΕΦ με 71-65 και στη συνέχεια η τρομερή πρόκριση επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 6-1, μέσα στο Βελιγράδι.

Με αυτή τη νίκη εξασφάλισε το εισιτήριο για τη φάση των προημιτελικών όπου θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε, με μία μέρα από την τελευταία αγωνιστική της Euroleague, όπου η μπασκετική ομάδα θα τα βάλει επίσης με τον τούρκικο σύλλογο.

Το μπασκετικό τμήμα έδωσε από πλευράς του συγχαρητήρια στο ποδόσφαιρο, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η πρόκριση ήταν ένας άθλος και έστειλε από πλευράς του, το δικό του μήνυμα ενόψει των διαδοχικών εκείνων αγώνων.

Το μήνυμα και η δημοσίευση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

«Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού για τη μεγάλη πρόκριση στους «8» του Conference Leauge. Ήταν ένας άθλος!

Η κληρωτίδα τα έφερε έτσι ώστε στις 11 και 12 Απριλίου οι «ερυθρόλευκοι» να αντιμετωπίζουν την Φενέρμπαχτσε σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αντίστοιχα.

Το «Καραϊσκάκης» και το ΣΕΦ θα είναι ασφυκτικά γεμάτα και όλοι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να επιτευχθούν δυο μεγάλες νίκες! Όλοι μαζί, με τον κόσμο μας για οδηγό!»

@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.