Ολυμπιακός: Στην καλύτερη πεντάδα του EuroLeague Next Gen ο Αμπόσι

Ολυμπιακός: Στην καλύτερη πεντάδα του EuroLeague Next Gen ο Αμπόσι

Αμπόσι
Μέλος της καλύτερης πεντάδας του EuroLeague Next Gen είναι ο Βενιαμίν Αμπόσι, μετά τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο Παρίσι.

Λίγο μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού με 85-66 και την κατάληψη της 5ης θέσης στο Next Gen της EuroLeague από τους Πειραιώτες, ο Βενιαμίν Αμπόσι αναδείχθηκε μέλος της καλύτερης πεντάδας.

Ο νεαρός που προπονείται με το υπόλοιπο ρόστερ του Ολυμπιακού και είναι αρκετές φορές μέλος σε 12άδες της Stoiximan Basket League, πραγματοποίησε ένα πολύ γεμάτο τουρνουά στο Παρίσι και μέτρησε 15.2 πόντους, 6.5 ριμπάουντ, 5.5 ασίστ και 2 κλεψίματα μέσο όρο σε 4 παιχνίδια.

Αριθμοί ικανοί να τον τοποθετήσουν στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης, δίπλα στους Καρίμ Λόπεζ (Μπανταλόνα), Φιν Σκοτ (Γκραν Κανάρια), Ασανέ Σανκαρέ (Next Gen Paris), Νέιθαν Σόλιμαν (INSEP).

Η κατάταξη του EuroLeague Next Gen

  1. Next Gen Paris
  2. INSEP
  3. Γκραν Κανάρια
  4. Μπανταλόνα
  5. Ολυμπιακός
  6. Παναθηναϊκός
  7. Παρί
  8. Μονακό
@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.