Μιλουτίνοφ, η επιστροφή: Ξανά στο παρκέ ο «πύργος» του Ολυμπιακού, αλλά με περιορισμένο χρόνο (vid)

Μιλουτίνοφ, η επιστροφή: Ξανά στο παρκέ ο «πύργος» του Ολυμπιακού, αλλά με περιορισμένο χρόνο (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αγωνίστηκε ξανά με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αν και η επιστροφή του είχε διάρκεια ενός... σκάρτου πεντάλεπτου.

O Νίκολα Μιλουτίνοφ φόρεσε ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού και επέστρεψε στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν. Ο Σέρβος σέντερ απουσίασε για 81 ημέρες, μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, στις 22 Ιανουαρίου, για την Stoiximan Basket League

Ο Μιλουτίνοφ μπήκε στο παρκέ στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, στη 2η περίοδο, με τη Φενέρμπαχτσε, όπου αγωνίστηκε για 4:27, μετρώντας 5 πόντους (1/1 διπ., 3/3 βολές), πήρε 3 ριμπάουντ, ενώ κέρδισε και δύο φάουλ.

Πήρε τη θέση του Μόουζες Ράιτ, με τον Μουσταφά Φαλ να είναι ο βασικός σέντερ για τον Γιώργο Μπαρτζώκα απέναντι στην τουρκική ομάδα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο «Μίλου» έμεινε στον πάγκο, αφού ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλησε να χρησιμοποιήσει πιο έτοιμους παίκτες.

 
@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.