Μακάμπι: Αυξάνονται οι οπαδοί στο Βελιγράδι

Οι παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ
Μία νέα πτήση με 50 φιλάθλους της Μακάμπι Τελ Αβίβ έφτασε στη Σερβία από την Αθήνα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Αποστολή στο Βελιγράδι: Γιώργος Κούβαρης.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό AKTOR, απόψε Τρίτη (30/4, 20:00) στο πλαίσιο του Game 3 των Play Off της Euroleague, με τη σειρά αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στα ίσα με 1-1.

Μία νέα πτήση η οποία ξεκίνησε από την Αθήνα με 50 οπαδούς του ισραηλινού συλλόγου έφτασε στο Βελιγράδι με σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά το πολύ κρίσιμο παιχνίδι, έχοντας μάλιστα μαζί τους κασκόλ και διάφορα διακριτικά της ομάδας.

Εδώ και πολλές ημέρες η Μακάμπι είχε ξεκινήσει την προσπάθειά της ώστε να έχει στο πλευρό της, ακόμα και στη Σερβία, τους φιλάθλους της ώστε να βοηθήσουν την προσπάθεια των παικτών του Οντέντ Κάτας.

Με επίσημη ανακοίνωσή της μάλιστα, είχε ευχαριστήσει τις τοπικές αρχές αρχές που της επέτρεψαν να έχει περίπου 1.000 οπαδούς πλάι της. Αυτό ωστόσο προκάλεσε τη δυσαρέσκεια του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος θα βρίσκεται και ο ίδιος στο γήπεδο.

@Photo credits: euroleaguebasketball.net