Ράιτ: «Δεν πρέπει να αφήνουμε τους διαιτητές να κρίνουν τα ματς, πρέπει να τα τελειώνουμε εμείς»

Ράιτ: «Δεν πρέπει να αφήνουμε τους διαιτητές να κρίνουν τα ματς, πρέπει να τα τελειώνουμε εμείς»

Newsroom
Ο Μόουζες Ράιτ με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Όλα όσα δήλωσε ο Μόουζες Ράιτ μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μπαρτσελόνα.

Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τη Μπαρτσελόνα και ύστερα από ένα πολύ συναρπαστικό Game 3 το οποίο κρίθηκε στην παράταση, οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 82-80 και έκαναν το 2-1 στη σειρά των Play Off.

Ο Μόουζες Ράιτ, στις δηλώσεις που έδωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης στην κάμερα της Νova, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις αποφάσεις των διαιτητών αλλά και στο τι θέλει να κρατήσει ο ίδιος για το επόμενο κρίσιμο παιχνίδι.

«Να πάμε στο πέμπτο ματς και να γράψουμε ιστορία»

«Έπρεπε να έχουμε ακόμα πέντε λεπτά και να πάμε στη δεύτερη παράταση. Είναι πολλά που μπορούμε να πούμε, τα οποία επηρέασαν το παιχνίδι. Το τελευταίο σφύριγμα ήταν κάπως περίεργο. Δεν μπορούμε να αφήνουμε τους διαιτητές να κρίνουν το παιχνίδι, πρέπει να το τελειώνουμε εμείς.

Αυτό που είδα και θέλω να κρατήσω για το επόμενο ματς είναι ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από την Μπαρτσελόνα, πρέπει να παίξουμε με τον ίδιο ρυθμό για 40 λεπτά. Το δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από εκείνους σε 39 λεπτά. Η Μπαρτσελόνα ήταν πιο σκληρή ομάδα σήμερα. Στο επόμενο ματς πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι.

Μπορεί να είχαμε περισσότερη ενέργεια, όμως είχαμε και κάποια κενά. Είναι σαν να γυρνάς ένα νόμισμα. Το νόμισμα θα πέσει στην πλευρά του πιο έμπειρου. Είναι πιο έμπειροι σε συγκεκριμένες θέσεις. Η εμπειρία νικάει το ταλέντο.

Ήμασταν κάπως στην άμυνα, συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου σε αυτό. Αναφέρομαι σε αυτές τις φάσεις με το spain pick and roll, έπρεπε να διαβάσουμε καλύτερα αυτές τις φάσεις. Δεν μπορώ να πω πολλά, γιατί πιστεύω ότι έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το ματς.

Είναι το πρώτο do-or-die παιχνίδι στην καριέρα μου και είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε το τέταρτο ματς, για να πάμε στο πέμπτο και να γράψουμε ιστορία».

@Photo credits: eurokinissi, LATO KLODIAN