Γκέρσον: «Ο Αταμάν μιλάει περισσότερο παρά κοουτσάρει, Σλούκας χωρίς καμία αυτοπεποίθηση»

Newsroom
Γκέρσον: «Ο Αταμάν μιλάει περισσότερο παρά κοουτσάρει, Σλούκας χωρίς καμία αυτοπεποίθηση»
O Πίνι Γκέρσον στάθηκε στη σειρά του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι, στο τριφύλλι, τον Αταμάν και τον Σλούκα.

Θέση για τη σειρά της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό (Game 4, 21:45) πήρε ο Πίνι Γκέρσον μιλώντας στο Sports Walla. Ο πρώην προπονητής της Μακάμπι και του Ολυμπιακού στάθηκε στον Μπάλντγουιν, τον Κώστα Σλούκα, αλλά και τον Εργκίν Αταμάν.

«Η Μακάμπι είναι καλύτερη ομάδα με τον Μπόλντγουϊν, αλλά απέδειξαν κατά του Παναθηναϊκού ότι υπερέχουν ακόμα και χωρίς αυτόν. Αν ο Μπάλντγουιν επιστρέψει για το Game 4, θα είναι τεράστια ώθηση για τη Μακάμπι. Μια ψυχολογική ένεση για την ομάδα ακόμα και να μη σκοράρει πολύ. Θα νιώσουν ότι μπορούν να νικήσουν υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Το συμπέρασμα, πάντως είναι ότι έχασαν την αυτοπεποίθηση τους. Είδα έναν παίκτη που κοστίζει 3.5ε εκατομμύρια ευρώ (Σλούκας) χωρίς καμία αυτοπεποίθηση. Ο Σλούκας έχει μεγάλη εμπειρία, αλλά έχασε την εμπιστοσύνη του»

Για τον Αταμάν είπε: «Ο Αταμάν μιλάει περισσότερο από ό,τι κοουτσάρει. Κατανοώ την πίεση που έχει, αλλά τον βλέπω πιο κοντά στην Τουρκία του χρόνου παρά στην Ελλάδα. Το πού θα βρίσκεται εξαρτάται περισσότερο από τη Μακάμπι παρά από τον ίδιο. Δεν θέλω να εμπλακώ με την πολιτική, γιατί είναι ανοησία.

Αυτός και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επινόησαν μία ιστορία για να προσπαθήσουν να βάλουν πίεση στους διαιτητές, αλλά η συμπεριφορά του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια δεν κάνει την Euroleague να πηγαίνει με το μέρος τους.

Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν για προπονητή. Στο Game 3 καθόταν στον πάγκο και αυτό στέλνει άσχημο μήνυμα στους παίκτες. Ένας προπονητής πρέπει να είναι πάντα ενεργός ώστε οι παίκτες να νιώθουν ότι βρίσκεται κοντά τους.