Σιμόν: «Δεν υπάρχει κανείς που να αγαπά την Εφές όσο ο Μιγιάτοβιτς»

Σιμόν: «Δεν υπάρχει κανείς που να αγαπά την Εφές όσο ο Μιγιάτοβιτς»

.
Η Αναντολού Εφές έδωσε νέο συμβόλαιο στον Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς ως το 2026 και ο Κρούνοσλαβ Σιμόν εξήγησε τους λόγους που η ομάδα της Κωνσταντινούπολης προχώρησε σε αυτή την κίνηση.

Η Αναντολού Εφές ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς, δίνοντας νέο συμβόλαιο στον Κροάτη κόουτς ως το 2026.

Παρά τη φημολογία που αναπτύχθηκε το προηγούμενο διάστημα περί συμφωνίας με τον Τσάβι Πασκουάλ, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης θα συνεχίσει με τον Μιγιάτοβιτς στην άκρη του πάγκου, διατηρώντας ψηλά τον πήχη όπως επιβεβαίωσε η κίνηση να ανανεώσει με τον Σέιν Λάρκιν για άλλα τέσσερα χρόνια.

Στο μεταξύ, ο Κρούνοσλαβ Σιμόν σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στην πρώην ομάδα του, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Είναι υπέροχο που η Εφές συνεχίζει με τον Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς. Δεν υπάρχει κανείς που να αγαπά την Εφές και να νιώθει ό,τι ανήκει στον σύλλογο όσο ο Τόμισλαβ. Είναι πρώτα φίλος μου και μετά προπονητής μου. Έδειξε ότι είναι έτοιμος αυτή τη σεζόν. Οι παίκτες τον αγαπούν και τον εκτιμούν, είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν».

Ο Σιμόν συνεργάστηκε με τον Μιγιάτοβιτς στην Αναντολού Εφές, αποτελώντας μέλος της ομάδας που πανηγύρισε τους back-to-back τίτλους το 2021 και το 2022.