Τζέιμς Γουέμπ: «Να κρατήσουμε τον Λεσόρ μακριά από τη ρακέτα»

Newsroom
Μακάμπι
Η Μακάμπι θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Final 4 στο κατάμεστο ΟΑΚΑ (7/5, 21:15, LIVE από το Gazzetta) και ο Τζέιμς Γουέμπ στάθηκε στο μαρκάρισμα του Ματίας Λεσόρ.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ανέκτησε το πλεονέκτημα έδρας στην προημιτελική σειρά με τη Μακάμπι κάνοντας το 2-2 στο Βελιγράδι και πλέον η πρόκριση στο Final 4 θα κριθεί το βράδυ της Τρίτης του Πάσχα στο ΟΑΚΑ (7/5, 21:15, LIVE από το Gazzetta).

Ο Όντεντ Κάτας παραδέχθηκε ότι περιμένει τρελή ατμόσφαιρα στην Αθήνα ενώ ο Τζέιμς Γουέμπ τόνισε ενόψει της αναμέτρησης με τους «πράσινους»: «Έβαλαν πολλά καλάθια στο τελευταίο λεπτό και πρέπει να φροντίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μέχρι το τέλος στην άμυνα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βρούμε έναν τρόπο να πάρουμε το παιχνίδι. Νιώθω ότι είχαμε πίεση όλη τη σεζόν όταν δεν παίζαμε μπροστά στους οπαδούς μας, ίσως τώρα η πίεση είναι πάνω τους. Στο τέλος, είναι ένας αγώνας μπάσκετ πρέπει να επικεντρωθούμε στην άμυνα, να τους σταματήσουμε και να κρατήσουμε τον Λεσόρ μακριά από τη ρακέτα. Ο Μπόλντγουιν είναι ένας σπουδαίος παίκτης».

@Photo credits: INTIME, ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ